Syndion
Syndion
  Met verwijzing 
Productcodes:
Onbekend
Locaties:
Sleeuwijk en Gorinchem

Tienhont 1
4254CL 

Sleeuwijk
0183-651155
Bereikbaar: werkdagen

Syndion

Syndion bestaat al sinds 1967. De basis van de organisatie werd gelegd door ouders. Zij startten de eerste woonlocatie in Dordrecht en een dagverblijf en kinderdagcentrum  in Gorinchem. Ouders spelen binnen Syndion nog altijd een belangrijke rol.

De visie:
Cliënt, verwant en begeleider vormen de belangrijkste eenheid voor Syndion. De totale organisatie is erop gericht deze eenheid optimaal te ondersteunen. We zijn binnen en buiten de organisatie blijvend in dialoog. Samen zijn we in beweging om continu te verbeteren en te ontwikkelen.

De missie:
Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen met een beperking, kleinschalig georganiseerd en midden in de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan.

Vanuit onze missie en visie bepalen drie kernwaarden de inhoud van ons werk: Zeggenschap. Verbindend. Maatwerk met lef!

Het werkgebied:
Het werkgebied van Syndion omvat de Drechtsteden, de Alblasserwaard, het Rivierengebied en het Land van Heusden en Altena. De plaatsen op de kaart hiernaast geven een overzicht van het werkgebied. Locaties van Syndion zijn ook in andere plaatsen aanwezig die niet op de kaart staan. Daarnaast wordt aan cliënten ook ondersteuning of begeleiding in hun eigen huis gegeven.

Syndion gaat graag contacten aan met mensen en organisaties in ons werkgebied. Onze samenwerkingspartners staan open voor de cliënten van Syndion en willen hen de kansen geven die zij verdienen. In de samenwerking kijkt Syndion ook verder: we willen ook in die relatie investeren, zodat de betreffende partners ook iets terugkrijgen voor hun investeringen in tijd en geld.
Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden om te investeren in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Organisaties willen ook graag uitstralen dat zij zich willen inzetten voor een samenleving waarin ook plek is voor mensen met een beperking. Syndion gaat graag de samenwerking aan met u!

Bijvoorbeeld met:

  • ouders die een wooninitiatief willen starten
  • met bedrijven die in hun organisatie ruimte willen bieden aan mensen met een beperking of die zich op een andere wijze willen inzetten voor onze cliënten
  • met onderwijsinstanties die mensen met een beperking een kans willen geven regulier onderwijs te volgen
  • met andere (zorg)instellingen die meerwaarde zien in samenwerking.
Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 41121863
AGB WMO 66662402
AGB Jeugd 66662402
Telefoonnummer 0183791116
Website  Website
Aantal werknemers
  500+

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:

Sleeuwijk (Tienhont)
Tienhont 1
4254CL Sleeuwijk
 Beschrijving
0183-651155
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving

Gorinchem (Stadhuisplein)
Stadhuisplein 4
4205AX Gorinchem
0183791116
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving