Stichting Conaction
Stichting Conaction
  Met verwijzing 
Productcodes:
Onbekend
Locatie:
Roosendaal

De Eglantier 1
4707AA 

Roosendaal
0165-769033
Bereikbaar: werkdagen

Stichting Conaction

Bij ons kunnen kinderen, jongeren en jongvolwassenen terecht voor verschillende vormen van begeleiding. Onze programma’s en dienstverlening is erop gericht om die mensen, als zij het zelfstandig niet meer redden, te ondersteunen en hen hun eigen kracht terug te laten vinden en te versterken, om hun talenten te laten ontwikkelen. Conaction heeft een uitgebreid aanbod van diensten binnen de jeugdzorg gericht op kinderen, jongeren en hun ouders met enkelvoudige en/of complexe zorgvragen. Aanvullend stimuleren en begeleiden wij sociale ontmoeting, inzetten van informele netwerken en het versterken van de sociale cohesie in wijken en plaats bieden voor interculturele ontmoetingen.

Bij ons kunt u terecht voor een persoonlijke benadering, Veiligheid, vertrouwen, menselijke maat, naast u staan, wederzijds begrip en erkenning zijn de belangrijkste waarden om u te begeleiden.

Voor kinderen en jongeren is een uitgebreid programma gericht op ambulante begeleiding, dagactivering/dagbehandeling, onderwijs begeleiding, leer (snuffel) werk stages, verschillende vormen van therapie/behandeling en 24 uurs woonbegeleiding.

Volwassenen kunnen terecht voor individuele begeleiding thuis, dagbesteding en sociale activering.

 

In West Brabant werken wij met een heel breed scala aan partners.

Als zorgcombinatie binnen de jeugdzorg zijn onze vaste samenwerkingspartner oa Klaver 4 Zorg en Welzijn, Pandor, Lydia Zorg voor Jeugd, Edu-Smart en Marcia Kind & Jeugd Psycholoog.

Binnen het netwerk voor de jeugd werken wij met diverse onderaannemers die ingezet kunnen worden bij specifieke zorgvragen. De belangrijkste partners die als onderaannemer ingezet kunnen worden; SJSJ Almata (LVG woongroep), 4MB, (psychologie praktijk), Trivers (Psychologie praktijk), GGZ West Brabant (onder andere behandeling en FACT team), VSO/SO onderwijsinstellingen, huisarts praktijken.

Voor de WMO werken wij samen met diverse instellingen zoals het werk loket, maatschappelijk werk, TWB

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 54547261
AGB WMO 98101694
AGB Jeugd 98101694
Telefoonnummer 0165-769033
Website  Website
Aantal werknemers
  10-100

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:

Roosendaal (De Eglantier)
De Eglantier 1 K
4707AA Roosendaal
0165-769033
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving