Praktijk de Hand
Praktijk de Hand
  Met verwijzing 
Productcodes:
Onbekend

Praktijk de Hand

Praktijk de Hand biedt hulp aan kinderen en jongeren vanaf 3 tot ongeveer 20 jaar, die sociaal, emotioneel of met hun gedrag zijn vastgelopen.

Zij komen omdat ze niet lekker in hun vel zitten, vaak boos en opstandig zijn of juist verdrietig, verlegen en teruggetrokken. Soms komen ze omdat ze iets vervelends hebben meegemaakt, veel nadenken, piekeren en bang zijn of lichamelijke klachten hebben zonder medische oorzaak. Anderen omdat ze net niet bij de groep passen en sociaal handiger willen worden. Of omdat ze hoogbegaafd zijn en daardoor worstelen met hun zelfbeeld en contacten. Sommigen hebben PDD-NOS, Asperger, Gilles de la Tourette of AD(H)D én hebben daar last van.

Wij werken zowel individueel als met kleine groepen, altijd met de inhoud op maat. Om bij uw vraag aan te sluiten werken we waar nodig nauw samen met school, kdv, psz, bso of sportclub en andere hulpverleners.

We werken nauw samen met praktijk Kind in Zicht. Deze praktijk ondersteunt ons waar eventueel nodig met ortho-pedagogisch onderzoek en advies.

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 20113896
AGB WMO  90011022
AGB Jeugd  90011022
Telefoonnummer 06 24 53 85 72
Website  Website
Aantal werknemers
0-10

Locaties

Er zijn (nog) geen locaties bekend.

Diensten

Beeldende Therapie
Dramatherapie
Systeemtherapie
Psycho Motorische Therapie (PMT)
Muziektherapie
Ouderbegeleiding