Music featuring You
Music featuring You
  Met verwijzing 
Locatie Dorst

Sint Jorisveld 11, 4849CK Dorst

  0614692390
  Bereikbaar: werkdagen

Music featuring You

BOOST songwriting gebruikt muziek en songwriting als een middel om aan een probleem of klacht te werken. Daarbij ligt de nadruk op de muziek en de song. We luisteren naar muziek en gaan zelf ook muziek maken. Hiervoor zijn geen muzikale vaardigheden vereist. Met muziek kunnen we makkelijk laten horen in welke stemming we zijn, of wat ons dwarszit. BOOST songwriting is goed in te zetten als je het moeilijk vindt om woorden te geven aan jouw emoties. Of juist makkelijk praat, maar het niet lukt om balans te vinden tussen jouw gevoel en verstand. Tijdens het BOOST songwriting traject leer je juist verbanden te maken tussen jouw eigen emoties, gedachten en jouw gedrag. Binnen het BOOST songwriting ga je hiervoor aan de slag met de volgende vier gebieden; zelfbeeld, emoties, interactie en cognities. 
 

BOOST songwriting is herkenbaar aan de volgende vijf kenmerken; Het kan je helpen om uitdrukking te geven aan jouw IDENTITEIT en/ of deze te onderzoeken. Het kan jou een realistisch ZELFBEELD geven te door geconfronteren te worden met jouw mogelijkheden en onmogelijkheden. Je krijgt binnen het traject steeds meer de regie. Het voelt als een vorm van EMPOWERMENT wat het eigen probleemoplossend vermogen activeert om situaties beter te regisseren. Je maakt gebruikt van muzikale middelen om je emoties en gevoel aan jouw verhaal toe te voegen wat een NARRATIEVE werking heeft. Al deze kenmerken verenigen zich vervolgens samen in het laatste kenmerk van BOOST songwriting namelijk dat er wordt afgesloten met een EINDPRODUKT. De song wordt opgenomen en er is een mogelijkheid de song te laten horen door middel van een optreden aan de personen waar jij dit aan wil laten horen.


 


 

Door jaren lang in de hulpverlening te hebben gewerkt binnen de regio Breda ben ik op de hoogte van de verschillende samenwerkingspartners. Gezamenlijk met de klant wordt gekeken welk traject het beste bij hem of haar past en wat ook goed voelt, mocht dit nodig zijn.

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 73040908
AGB WMO 98103732
AGB Jeugd 98103732
Telefoonnummer 0614692390
Website  www.musicfeatyou.nl 
Aantal werknemers
  0-10
Zorgsoorten Jeugd Begeleiding
Leefgebied Meedoen in de samenleving, Opvoeden en Veiligheid in de thuissituatie
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar) en Jongvolwassenen (16 t/m 27 jaar)
Locatie aanbod Op locatie
Meertaligheid

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Dorst 
Sint Jorisveld 11, 4849CK Dorst
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.