Mensz Zorg BV
Mensz Zorg BV
  Met verwijzing 
Productcodes:
Onbekend
Locatie:
Breda

Goeseelsstraat 22
4817MV 

Breda
0613304263
Bereikbaar: werkdagen en weekend

Mensz Zorg BV

Mensz richt richt op de minder in hokjes te plaatsten cliënten in de regio Breda. Bij Mensz Zorg BV werken gediplomeerde professionals met specialisaties op het gebied van verschillende stoornissen, beperkingen en (complexe) hulpvragen. Ook voor cliënten die al een behandeltraject achter de rug hebben bij bijvoorbeeld Jeugdzorg, Justitie of binnen de Geestelijke Gezondheidszorg biedt Mensz Zorg BV succesvolle zorg op maat. Het begeleidingsteam wordt per client samengesteld afhankelijk van wat nodig is en op welk moment. Ieder mens is uniek, dus waarom zou begeleiding dat niet zijn. Bij Mensz bekijken we iedereen in relatie tot zijn of haar omgeving. De wensen en doelen van de client zijn vaak leidend binnen de begeleiding, maar soms is het nodig om de regie tijdelijk over te nemen. We ondersteunen, luisteren, motiveren, begeleiden, structureren en bieden nieuwe perspectieven. Wat Mensz ook onderscheidend maakt, is de begeleiding van mensen met een allochtone afkomst. Dit is onder meer te danken aan de beheersing van de Arabische taal en een doortastend inzicht in andere culturen en gebruiken dan alleen de Nederlandse. Hierdoor is Mensz in staat culturele verschillen te overbruggen en deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. 

Mensz biedt als een van de weinige een 24 uur bereikbaarheidsdienst. Dit wil zeggen dat wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar zijn voor onze clienten. 

 

Wat ons onderscheidend maakt is dat wij niet met een vast team werken maar kijken naar welke expertises een client nodig heeft en op welk moment. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om niet alleen passende expertises in te zetten maar ook te kijken naar wat voor ‘type’ mens er het beste past bij een client. Een mensz gerichte aanpak dus. 

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 74830473
AGB WMO 48485747
AGB Jeugd 48485747
Telefoonnummer 0613304263
Website  Website
Aantal werknemers
  0-10

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:

Breda (Goeseelsstraat)
Goeseelsstraat 22 a
4817MV Breda
 Beschrijving
0613304263
Bereikbaar: werkdagen en weekend
Routebeschrijving