GGz Breburg
GGz Breburg
  Met verwijzing 
Productcodes:
Onbekend
Locaties:
Breda, Etten-Leur en Oosterhout NB meer...

Loopschansstraat 101
4817KT 

Breda
088-0161616
Bereikbaar: werkdagen

GGz Breburg

GGz Breburg biedt specialistische behandeling en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met complexe psychiatrische problemen die hen belemmeren in het dagelijks leven.

Onze belofte aan de cliënt is: "Wij beloven je dat we samen de weg zoeken naar herstel. Uitdagingen die je boven het hoofd zijn gegroeid, brengen we terug naar stappen die je wél aankunt. Zodat je je leven de baas blijft." (zie video)

Onze behandeling is intensief en altijd gericht op hoop en herstel. We beperken ons niet tot het geven van medicijnen of therapie, maar werken ook aan het hervinden van zin en plezier in het leven. Wij zetten ons met hoofd, hart en handen voor je in. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, behandelen we je thuis, of op een van onze locaties. Onze inzet hangt volledig af van wat jij op dat moment nodig hebt: soms zien we elkaar een (paar) uur per week, soms is een opname nodig. Voor crisissituaties zijn we 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

Naast onze directe zorg aan cliënten delen we onze kennis en ervaring actief met partners in de zorg, om zo de deskundigheid te bevorderen. Samenwerking helpt ons vooruit in een voortdurend veranderend speelveld. We delen onze kennis en zetten onze expertise in om zo kansen te creëren voor innovatie en co-creatie. Samen bereiken we meer. Dat onderkent elke medewerker van GGz Breburg en dat merken organisaties en mensen met wie we samenwerken.

Hoe we dat doen

  • GGz Breburg kijkt voortdurend hoe kennis en expertise gedeeld kan worden en gaat samenwerkingen aan om mensen met psychiatrische problemen de best mogelijke zorg te kunnen bieden. 
  • We zetten in op de ontwikkeling van een proactieve attitude van medewerkers gericht op samenwerking. Daarbij niet denkend in bedreigingen maar in kansen.

Een voorbeeld
GGz Breburg, het Amphia ziekenhuis, de politie, de Ambulancevoorziening, SMO Breda, de crisisdienst van het maatschappelijk werk, Novadic-Kentron, CZ, de gemeente Tilburg en de gemeente Breda hebben de handen ineen geslagen om mensen met verward gedrag betere acute hulp te kunnen bieden. Sinds 1 april 2017 is er een spoedeisende psychiatrische onderzoeksruimte (SPOR) bij GGz Breburg aan de Muiderslotstraat in Breda. Personen met verward gedrag worden in eerste instantie naar de onderzoeksruimte gebracht. Hier wordt onderzocht wat er aan de hand is en welke hulp geboden kan worden en op welke locatie. De bundeling van krachten zorgt voor een sluitende keten voor opvang en triage waarbij niemand meer tussen wal en schip hoeft te vallen.

 

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 18085169
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0646317225
Website  Website
Aantal werknemers
  500+

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:

Breda (Loopschansstraat)
Loopschansstraat 101
4817KT Breda
 Beschrijving
088-0161616
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving

Etten-Leur (Concordialaan)
Concordialaan 131
4874NS Etten-Leur
 Beschrijving
088-0161616
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving

Oosterhout NB (Sweelinckstraat)
Sweelinckstraat 10
4904MA Oosterhout NB
 Beschrijving
088-0161616
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving

Breda (Oude Vest)
Oude Vest 7
4811HR Breda
 Beschrijving
0880161616
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving