Caro Kindercoach en begeleiding
Caro Kindercoach en begeleiding
  Met verwijzing 
Productcodes:
Onbekend
Locatie:
Andel

Hoofdgraaf 34
4281NP 

Andel
0620380336
Bereikbaar: werkdagen

Caro Kindercoach en begeleiding

Elke ouder wil een goede ouder zijn. Elke leerkracht wil een goede leerkracht zijn. Ik ga uit van de goede intenties van mensen. In mijn beleving wil elk mens een goed mens zijn. Ik zie anderen als gelijkwaardige partners in de opvoeding van hun kinderen of leerlingen, met elk hun eigen kennis en kijk op de situatie. Door samen te werken kom je écht verder en help je kinderen zich optimaal te ontwikkelen. 
Ook kinderen hebben hun goede intenties. Zij willen niet ‘vervelend doen’, ‘niet opletten’, of ‘lastig zijn’. Zij willen niets liever dan hun ouders en leerkrachten pleasen. Een goed kind zijn. Blijkbaar lukt het hen soms niet en hebben ze extra hulp nodig. Hierbij help ik hen én hun ouders en leerkrachten graag.

Specialisaties

  • Kinder- en jongerencoaching
  • Remedial teaching - Ik ben geregistreerd remedial teacher bij de landelijke beroepsvereniging. Dit betekent dat de kwaliteit van mijn handelingsplannen getoetst zijn aan de normen die de beroepsvereniging stelt.
  • Begeleiden van leerkrachten en ouders - in het aansluiten op de behoeften van het kind. Mede door middel van co-teachen, begeleid ik hen in het proces naar verandering. 
  • Leerlingbegeleiding in het onderwijs
  • Samen Blij Trainer in sociale vaardigheden, weerbaarheid en beter omgaan met faalangst
  • Psycho-educatie (met o.a. brainblocks voor kinderen met autisme)
  • Rugzakbegeleider/ambulant begeleider 
  • Leerkracht basisonderwijs

Zowel ouders als scholen en andere instellingen kunnen gebruik maken van mijn specialisaties. Interesse? Stuur een mailtje!

Caro Kindercoach & begeleiding werkt nauw samen met de omgeving van het kind. De ouders zijn hierin de belangrijkste partners, maar wanneer een situatie daarom vraagt wordt er ook goed samengewerkt met de leerkrachten of andere betrokkenen.

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

Specificaties

KvK 52284670
AGB WMO  98098762
AGB Jeugd  98098762
Telefoonnummer 0620380336
Website  Website
Aantal werknemers
0-10

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:

Andel (Hoofdgraaf)
Hoofdgraaf 34
4281NP Andel
 Beschrijving
0620380336
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving