Diagnostiek
Productcode:
54004
Locatie(s):
Rijsbergen bekijk op kaart

Diagnostiek

Keinder is de diagnostiekafdeling van Juzt. Diagnostiek is er voor kinderen en jongeren van 0 – 18 jaar die in hun ontwikkeling vastlopen of problemen hebben, waarbij niet duidelijk is wat er precies aan de hand is en welke pedagogische aanpak of behandeling passend is.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Ons onderzoek is klantvriendelijk en gericht op concreet advies. We gebruiken daarbij de beste methodieken die voorhanden zijn. Diagnostiek is het verzamelen en analyseren van informatie, bijvoorbeeld door het voeren van gesprekken, het invullen van vragenlijsten of het doen van een observatie. Ook worden middels onderzoek, de behoeften van het kind in kaart gebracht. Dit gebeurt door uitgebreide interviews met alle betrokkenen, leerkrachten en netwerkcontacten. Keinder biedt een diagnostische werkwijze, die door meerdere instellingen wordt uitgevoerd. Die werkwijze is gebaseerd op de Handelingsgerichte Diagnostiek (HDG). Het onderzoek door Keinder wordt uitgevoerd vanuit een van de locaties van Juzt in de regio. Een bezoek aan school, kinderopvang of thuis kan deel uitmaken van dit onderzoek. Voor een verwijzing naar Keinder kunt u overleggen met uw huisarts, jeugd- of wijkteam of Jeugdbescherming Brabant.


Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Opvoeden, opgroeien en zelfstandigheid
Productcategorieën

Productcodes Psychische/psychiatrische problematiek:

  • 54004: Diagnostiek GGZ
Soort aanpak Onderzoek en diagnostiek
Verwijzing Met verwijzing
Aandachtsgebieden Ontwikkelingsstoornis/- problematiek en Opvoed- en opgroeiproblematiek
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar) en Jongvolwassenen (16 t/m 27 jaar)
Branche Zorg
Voorzieningen:
Aanvullende ondersteuning Behandelmogelijkheden
Aangeboden in:
Locatie van ondersteuning

Locatie ondersteuning:

  • Ondersteuning op locatie
Wijken Wijk 1 (Prinsenbeek), Wijk 10 (Blauwe Kei, Overakker, IJpelaar, Ginneken, Sportpark), Wijk 11 (Ulvenhout, Bavel, Nieuw Wolfslaar), Wijk 2 (Kroeten, Overkroeten, Muizenberg, Kesteren, Gageldonk, Kievitsloop), Wijk 3 (Hoge Vucht, Doornbos-Linie), Wijk 4 (Teteringen, Waterdonken), Wijk 5 (Haagpoort, Tuinzigt, Westerpark, Heilaar) , Wijk 6 (Heuvel, Princenhage, Buitengebied Zuid-West), Wijk 7 (Boeimeer, Ruitersbos), Wijk 8 (Centrum, Belcrum) en Wijk 9 (Brabantpark, Heusdenhout)

Locaties

Wil je informatie van de dienst Diagnostiek? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Rijsbergen
Bredaseweg 50
4891SJ  Rijsbergen
 Beschrijving
076 - 596 73 20

Stichting Juzt

Juzt is aanbieder van specialistische jeugd- en opvoedhulp bij complexe problemen en helpt gezinnen die met huiselijk geweld te maken hebben.

Bedrijfsprofiel