Logeren bij de Zandoogjes
Amarant
  Met verwijzing 

Logeren bij de Zandoogjes

De logeeropvang heeft als doel het overnemen van permanent toezicht ter voorkoming van een opname van het kind en het kind een goede opvang in een vertrouwde omgeving te bieden. Tijdens de logeerdagen en weekenden biedt de begeleiding veel structuur en duidelijkheid. De logeeropvang wordt in groepsverband aangeboden om zo een huiselijke sfeer te scheppen maar ook om de onderlingen interactie en het aangaan van sociale contacten te bevorderen.

Tijdens het logeren wordt er gewerkt aan het onderhouden van vaardigheden van de kinderen, jongeren en jong volwassenen. Daarnaast zorgt het logeren ook voor ontspanning voor het kind en voor verlichting van het gezin.

Middels zoveel mogelijk maatwerk.

Amarant biedt gedurende de gehele levensloop van een cliënt begeleiding en behandeling aan mensen met een (ernstig) verstandelijke beperking, een licht verstandelijke beperking of autisme (normaal begaafd). Amarant streeft naar vergroting van de regie en participatie van de cliënt in de maatschappij. Dit vergroot het geluk in het leven van de client.

Centraal staat de focus op ons innovatief vermogen door op een krachtige manier waardetoevoegende zorgarrangementen aan te bieden. De zorgarrangementen voor het kind, de jongere, de volwassene en de oudere bieden wij aan onder de noemer Amarant Wijkzorg Ambulant, Amarant Wonen in de Wijk en Amarant Werk en Dagbesteding.

Kinderen kunnen door ons thuis worden begeleid (PPG en PGO), dan wel buitenschools. Voor hen is er ook de behandeling Kinderdagcentra. En logeren, wonen, ondersteuning op school: allemaal arrangementen die kinderen van jongs af aan helpen

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   43A11 Logeren

Specificaties

Soort aanbod
  Met verwijzing 
Productcode   43A11 Logeren
Vestigingen   Zandoogjes 9, 4814SB Breda
Domein
  Jeugd/Beschermd wonen
Leefgebied Persoonlijke verzorging en Opvoeden
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar) en Jongvolwassenen (16 t/m 27 jaar)
Leeftijd Jeugd 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar
Soort aanpak Structuur bieden, Dagbesteding en activering en Begeleiding
Specialisme
Meertaligheid Engels en Turks
Locatie aanbod Ondersteuning op locatie en Verblijf op locatie

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Breda (Zandoogjes)
Zandoogjes 9
4814SB Breda
 Beschrijving
0765230400
Bereikbaar: werkdagen en weekend
Routebeschrijving