Gespecialiseerde GGZ (SGGZ) - Behandeling
Leveo Care B.V.
 Met verwijzing 
Productcode
54002
Locaties
Amsterdam en Tilburg

Leveo Care B.V.

Bij CareHouse bieden wij kinderen, jongeren en gezinnen vanuit de zelfontwikkelde methode LEUK LEREN ontwikkelingsgerichte groeps-, gezin- en individuele begeleiding gekoppeld aan plezierbeleving.

Bedrijfsprofiel

Gespecialiseerde GGZ (SGGZ) - Behandeling

Uitgebreide omschrijving

Wij werken met vaste zorgpaden en behandelprotocollen voor behandeling in alle hulpgebieden. Deze zorgpaden en behandelprotocollen zijn onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek naar de beste en meest effectieve manier van onderzoek en behandeling van psychische klachten en stoornissen. De zorgpaden bestaan uit vormen van nader onderzoek door middel van testen en gesprekken met de psycholoog, het samen bepalen van een behandelplan voor de problemen van je kind, de feitelijke behandeling en nazorg.

 

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

De feitelijke behandeling bestaat, afhankelijk van de aard van de klachten en de leeftijd van je kind, uit een vaste serie van gesprekken, observaties, opdrachten en evaluatiemomenten met onze psycholoog. In veel gevallen wordt ook het systeem rond het kind (gezin, school, hobby’s, vriendjes) betrokken omdat het er uiteindelijk om draait dat je kind lekker in zijn vel zit in zijn eigen omgeving.

Laatst bijgewerkt: 31-03-2021

 Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   54002 Behandeling GGZ

Specifieke kenmerken product
Voor de jeugdige met ernstige psychische of psychiatrische problematiek, oftewel met een (vermoeden van een) meervoudige DSM-benoemde stoornis met ingewikkelde co-morbiditeit of problematiek met een hoge complexiteit en/of een hoog risico op gevaar voor zichzelf of anderen.

Behandeling
Is een multidisciplinaire en systemische aanpak van complexe zorg die niet binnen de producten van de BGGZ kan worden geboden en waarvoor gespecialiseerde inzet nodig is. Deze code geldt ook voor diagnose/behandelcombinatiesMogelijk maakt medicatiecontrole deel uit van de behandeling die geboden wordt.

Opleidingsniveau
Eisen SGGZ
Voor Top GGZ: Keurmerk Top GGZ

Duur
6-12 maanden

Specificaties

Soort aanbod Met verwijzing
Productcode
54002 Behandeling GGZ
Vestigingen IJburglaan 434, 1086ZJ Amsterdam en Hoefstraat 214, 5014NP Tilburg
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar)
Leeftijd Jeugd 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar
Specialisme Angststoornissen, Trauma- en stress gerelateerde stoornissen, Psychosomatisch, Persoonlijkheidsstoornissen, Hechtingsproblematiek, Dwangstoornissen , Depressie, Autisme en AD(H)D
Meertaligheid
Locatie aanbod Op locatie
Gecontracteerde productcodes

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locaties:
Amsterdam 
IJburglaan 434, 1086ZJ Amsterdam
Bereikbaar: werkdagen
Tilburg 
Hoefstraat 214, 5014NP Tilburg
Bereikbaar: werkdagen