Diagnostiek en behandeling
Amarant
  Met verwijzing 

Diagnostiek en behandeling

Als verheldering van de hulpvraag nodig is, zetten we gerichte diagnostiek in als onderdeel van de behandeling. We hebben ook de mogelijkheid om brede diagnostiektrajecten op te pakken. Aanvragen hiervoor lopen ook weer via het Klantenbureau. Daarnaast bieden we al naar gelang de hulpvraag verschillende vormen van therapie, zolas bewegingstherapie, creatieve therapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie (zoe ook Vaktherapie in de steunwijzer)

 Is er behoefte aan een (eenmalig) consultatiegesprek of (aanvullende) diagnostiek? Dan kunt u terecht bij de polikliniek van Idris. (onderdeel van de Amarant Groep)

Onze gedragsdeskundigen, psychologen, Artsen Verstandelijk Gehandicapten (AVG) en psychiaters zijn gespecialiseerd in het behandelen van LVB-cliënten met complexe problematiek. Zij denken met u mee en geven advies. Eerst kijken we of de hulp dichtbij huis kan worden geboden, bijvoorbeeld in samenwerking met het wijkteam of school. Is er zwaardere zorg nodig, dan kan Idris aansluiten met specialistische diagnostiek en/of (individuele) behandeling.

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   45A53 Behandeling Ambulant

Specificaties

Soort aanbod
  Met verwijzing 
Productcode   45A53 Behandeling Ambulant
Vestigingen   82, 4811ZX
Domein
  Jeugd/Beschermd wonen
Leefgebied Meedoen in de samenleving en Opvoeden
Leeftijd Ouderen (ouder dan 66 jaar), Jeugd (tot 18 jaar), Jongvolwassenen (16 t/m 27 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Leeftijd Jeugd 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar
Soort aanpak Advies en voorlichting, Onderzoek en diagnostiek en Behandeling
Specialisme
Meertaligheid Duits, Engels en Turks
Locatie aanbod Ondersteuning op locatie

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie: