Dagbehandeling licht 41A14
Syndion
  Met verwijzing 

Dagbehandeling licht 41A14

Kinderdagcentrum Sleeuwijk

Kinderdagcentrum (KDC) Sleeuwijk  is  een locatie voor jonge kinderen in de leeftijd van twee tot en met zes  jaar. Dit is een plek waar kinderen met een ontwikkelingsachterstand, handicap en/of autisme zich in een veilige en duidelijke omgeving verder kunnen ontwikkelen.

Wat zo bijzonder is aan deze locatie is dat er een nauwe samenwerking is met de reguliere basisschool (Burgemeester Verschoorschool), dat in hetzelfde pand is gevestigd.
De kinderen van het KDC spelen (wanneer mogelijk) met de kleuters van de basisschool. Ze gaan mee in de kring en doen verschillende activiteiten met elkaar, zoals buiten spelen.  Maar ook komen er met regelmaat kleuters spelen en leren in onze groep!

In een veilige, positieve leer- en speelomgeving worden activiteiten aangeboden, zowel in de groep als individueel.  We sluiten aan bij de mogelijkheden van het kind, waardoor het kind verder komt in leren en ontdekken. Want spelenderwijs leren, dat is belangrijk!

Het team van ervaren begeleiders  weet hoe ze op methodische wijze een positieve en veilige omgeving kunnen creëren. In deze omgeving krijgt het kind die ondersteuning die het nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend zijn er ook andere disciplines in te schakelen als dat nodig is. Zo is er regelmatig contact met een gedragskundige, een fysiotherapeut, een logopediste en een teamarts.

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   41A14 Dagbehandeling Licht

Specificaties

Soort aanbod
  Met verwijzing 
Productcode   41A14 Dagbehandeling Licht
Vestigingen   Tienhont 1, 4254CL Sleeuwijk
Domein
  Jeugd/Beschermd wonen
Leefgebied Vervoer, Persoonlijke verzorging en Opvoeden
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar)
Leeftijd Jeugd 0-6 jaar
Soort aanpak Gezinsondersteuning, Behandeling en Begeleiding
Specialisme (licht) Verstandelijke beperking en Autisme
Meertaligheid
Locatie aanbod Op locatie

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Sleeuwijk (Tienhont)
Tienhont 1
4254CL Sleeuwijk
 Beschrijving
0183-651155
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving