Behandeling individueel
Positieve Psychologie Drimmelen
  Met verwijzing 
Productcode
45A53
Locatie
Made

Positieve Psychologie Drimmelen

Positieve Psychologie Drimmelen is een praktijk voor positieve en oplossingsgerichte behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. De praktijk is positief, praktisch en persoonlijk. Graag tot binnenkort!  drs. Ineke Nelissen

Bedrijfsprofiel

Behandeling individueel

Jezelf zorgen maken doe je niet voor niets

Ben jij veel aan het piekeren? Twijfel je aan jezelf en of je het goed doet? Denk je vaak negatief?  Deze alarmsignalen zijn er juist om jou in beweging te zetten. Soms vind je zelf geen oplossing voor het probleem waarin je vast dreigt te lopen. 

Je hoeft niet alles alleen op te lossen

Jammer dat we problemen vaak minder snel oplossen als het ín ons hoofd even wat minder soepel loopt. We liggen nachten wakker, voelen ons een hele dag onrustig en maken ons grotere zorgen dan normaal. Toch blijven we maar doortobben. Het is niet vreemd om contact te leggen met een psycholoog die samen met jou kijkt waarom het even niet rustig wordt in je hoofd of waarom het niet lekker loopt. Iemand die niet alleen begrijpt wat jij bedoelt, maar die je ook kan helpen om hierin verandering te brengen.

 

Denk eens rustig na, wat doe jij als je haar niet goed zit? Precies dan ga je naar de kapper. Kortom je zoekt hulp bij een professional waarbij jij je prettig voelt en die weet hoe hij of zij je kan helpen om ervoor te zorgen dat het weer goed komt: op en in je hoofd!

Wist je dat bijna iedereen wel eens tijdelijk vastloopt? De ene keer is een signaal duidelijker de andere. Gebruik dit signaal om te zoeken naar een oplossing. Soms heb je even een professional nodig en is de oplossing eenvoudiger dan je denkt. Als je aan het werk gaat met juist dat probleem dat zich maar niet oplost, tóch is de oplossing dichter bij dan je denkt. Voorkom dat klachten ernstiger worden. Samen stemmen we af op positieve gedachten.

 

Samen vinden we een oplossing

Oplossingen zoeken helpt je verder. Soms krijg je die gewoon even niet alleen bedacht. Signalen zijn er dan ook nooit zomaar, ze hebben wel degelijk een functie. Als jij (op tijd) aan de bel trekt worden ergere klachten nagenoeg altijd voorkomen. Soms lijken dingen erger dan ze zijn en is het goed dat er even iemand met je meedenkt. Als psycholoog vind je in mij iemand die goed kan luisteren en iemand die jou centraal stelt. Jij speelt namelijk de hoofdrol, niemand weet beter waar je tegenaan loopt dan jijzelf. Ik luister goed naar je en combineer jouw verhaal met mijn kennis en ervaring om jou te helpen een oplossing te vinden. Vaak al na ons eerste gesprek ga jij met een glimlach de deur uit en beschik je over handvatten waarmee je gelijk praktisch aan de slag kan.

Laatst bijgewerkt: 16-02-2021

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   45A53 Behandeling Ambulant

Specifieke kenmerken product
Wordt geboden in een 1 op 1 contact met de jeugdige en zijn gezinssysteem.
Is een therapeutisch/ specialistisch, systemische en methodische aanpak, gaat over meerdere functieniveaus en wordt waar nodig met meerdere hulpverleners geboden.

Opleidingsniveau
HBO+, WO onder de verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar (BIG-geregistreerd)

Duur
6-9 maanden

Specificaties

Soort aanbod
  Met verwijzing 
Productcode   45A53 Behandeling Ambulant
Vestigingen   Het Vierendeel 13, 4921LC Made
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar)
Leeftijd Jeugd 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar
Specialisme Angststoornissen, Trauma- en stress gerelateerde stoornissen, Schooluitval, Psychosomatisch, Dwangstoornissen , Depressie, Autisme, AD(H)D, Hoogbegaafheid, Dyslexie , Thuiszitter, Ontwikkelingsstoornis/- problematiek, Opvoed- en opgroeiproblematiek, (licht) Verstandelijke beperking en Tienermoeders
Meertaligheid Nederlands en Engels
Locatie aanbod Thuis - ambulant en Op locatie
Gecontracteerde productcodes

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Made 
Het Vierendeel 13, 4921LC Made
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.