Begeleiding individueel midden
Organisatie
  Met verwijzing 
Locatie
Breda

Begeleiding individueel midden

Loop je vast in je leven? Snap jij jouw ouders niet en snappen jouw ouders jou niet? Heb je problemen op of met school? Ervaar je moeilijkheden en weet je niet waar je ze kwijt kan? Zou je wel eens met iemand willen praten, die nu eens niet meteen een mening klaar heeft? Of waar je gewoon eens kan zitten, of naar jou luistert? Of u als ouder: heeft u meteen hooglopende ruzie met uw kind, terwijl u alleen maar iets wilde bepreken? Of denkt u dat uw kind met iets zit, wat hij niet aan u kwijt wil? Of loopt het dagelijks leven met uw kind niet, zoals u gedacht had?

Wij helpen je bij waar je (kind) vastloopt. Wij bieden een luisterend oor en gaan dan samen aan de slag! Wij kijken naar mogelijkheden en kansen in plaats van problemen en dichte deuren.

Wij hebben medewerkers uit verschillende culturen, zodat wij vanuit  jouw/uw cultuur zorg kunnen bieden.

We werken op individuele- en groepsverbandbasis. Dit hangt af wat de reden van uw vraag is. We bepalen dit samen met jou en eventueel jouw ouders.

Wij beschikken over eigen ruimte, komen bij jou thuis of kiezen een lokatie in de buurt van jouw huis. Verder werken wij met verschillende hulpverleners samen, om zo de hulp tot maatwerk te maken en je zo weer op weg te helpen.

Laatst bijgewerkt: 02-03-2020

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   45A05 Begeleiding Midden

Specifieke kenmerken hulp
Voor de jeugdige en zijn gezin met complexe en meervoudige problematiek in het opvoeden en opgroeien met een verhoogd risico op structurele maatschappelijke uitval. Deze begeleiding bestaat uit een specialistisch methodische en systemische aanpak, gaat over meerdere functieniveaus en wordt waar nodig met meerdere hulpverleners geboden.
Waar nodig bestaat deze begeleiding uit het coördineren van de (jeugd) hulp die door meerdere professionals aan de jeugdige en zijn gezinssysteem worden geboden voor het behalen van de gestelde doelen.

Opleidingsniveau
HBO en SKJ geregistreerd, onder verantwoordelijkheid van een gedragswetenschapper.

Duur
6-9 maanden.  
 

Specificaties

Soort aanbod
  Met verwijzing 
Productcode   45A05 Begeleiding Midden
Vestigingen   Meidoornstraat 115, 4814KB Breda
Domein
  Jeugd/Beschermd wonen
Leefgebied Meedoen in de samenleving, Opvoeden en Veiligheid in de thuissituatie
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar)
Leeftijd Jeugd
Soort aanpak Structuur bieden, Dagbesteding en activering, Gezinsondersteuning, Taalontwikkeling, Werkervaring opdoen en Begeleiding
Specialisme Leerplicht en trajectbegeleiding VSV, (licht) Verstandelijke beperking, Opvoed- en opgroeiproblematiek, Ouderschap en Thuiszitter
Meertaligheid Arabisch, Engels en Frans
Locatie aanbod

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Breda 
Meidoornstraat 115, 4814KB Breda
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.