Begeleiding individueel midden
Amego kinder- en jeugdpsychologie
  Met verwijzing 
Productcode
45A05
Locatie
Terheijden

Amego kinder- en jeugdpsychologie

Amego is een kinder- en jeugdpsychologiepraktijk met een focus op individuele trajecten en laagdrempeligheid. Uw kind bepaalt mee hoe het traject er bij ons uitziet en wij vullen dit aan met de laatste bewezen methoden.

Bedrijfsprofiel

Begeleiding individueel midden

Psychologische begeleiding en ondersteuning voor kinderen en jongeren vanaf 7 tot en met 17 jaar. We vertrekken van hoe het kind zich graag uitdrukt (met woorden, beelden, beweging, muziek, we staan voor alles open!) en gebruiken dat als uitgangspunt om het traject bij ons mee te vormen. We vullen dit aan met de laatste ontwikkelingen binnen de psychologie en onze persoonlijke ervaringen binnen en buiten het werkveld. We werken samen om het inzicht te bieden dat iedereen weleens moeite heeft met gedachten, gedrag en emoties. Zo kunnen ze dit als normaal gaan ervaren en leert het kind er beter mee omgaan nu en in de toekomst.

Ons werkvorm is cliëntgericht en integratief: dit houdt in dat er sprake is van een individuele aanpak en dat ieder traject er uniek uitziet. Het traject wordt namelijk aangepast aan de specifieke noden en situatie van het kind wat voor ons zit. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen inbreng in de sessies (dingen meenemen om te laten zien, bewezen methoden aanpassen aan de interesses van het kind, etc.). De nadruk ligt op het normaliseren van psychische en/of sociale klachten om onnodig 'labelen' te voorkomen.

Laatst bijgewerkt: 01-02-2021

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   45A05 Begeleiding Midden

Specifieke kenmerken hulp
Voor de jeugdige en zijn gezin met complexe en meervoudige problematiek in het opvoeden en opgroeien met een verhoogd risico op structurele maatschappelijke uitval. Deze begeleiding bestaat uit een specialistisch methodische en systemische aanpak, gaat over meerdere functieniveaus en wordt waar nodig met meerdere hulpverleners geboden.
Waar nodig bestaat deze begeleiding uit het coördineren van de (jeugd) hulp die door meerdere professionals aan de jeugdige en zijn gezinssysteem worden geboden voor het behalen van de gestelde doelen.

Opleidingsniveau
HBO en SKJ geregistreerd, onder verantwoordelijkheid van een gedragswetenschapper.

Duur
6-9 maanden.  
 

Specificaties

Soort aanbod
  Met verwijzing 
Productcode   45A05 Begeleiding Midden
Vestigingen   amego jeugdpsychologie Markstraat 6, 4844CR Terheijden
Leeftijd Jeugd (tot 18 jaar) en Jongvolwassenen (18 t/m 27 jaar)
Leeftijd Jeugd 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar
Specialisme Echtscheidingsproblematiek, Hoogbegaafheid, Tienermoeders, Ontwikkelingsstoornis/- problematiek, AD(H)D, Angststoornissen, Autisme, Depressie, Eetstoornissen, Hechtingsproblematiek, Lichamelijke beperking, Psychosomatisch, Schooluitval, Trauma- en stress gerelateerde stoornissen, Verslavingsproblematiek en Zintuiglijke beperking
Meertaligheid Nederlands, Duits en Engels
Locatie aanbod Op locatie, Thuis - ambulant en Ondersteuning op locatie
Gecontracteerde productcodes

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Terheijden 
  Hoofdvestiging
amego jeugdpsychologie
Markstraat 6, 4844CR Terheijden
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.